İSTANBUL / GÜNGÖREN - Şehitler İlkokulu

Nis

İlçemiz kapsamında düzenlenen akıl zeka oyunları turnuvasında okulumuz öğrencilerinin almış olduğu derecelerden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Almış oldukları dereceler ile il kapsamında düzenlenecek turnuvalarda ilçemizi okulumuz temsil edecektir.

Kas

Dilimiizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çalışmalara başlanmıştır. Okulumuz öğretmenlerinden Sevgi GÖK , Semanur TAMYOL , Zekiye IŞIK koordinatörlüğünde çalışmalar başarılı şekilde devam etmektedir.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Hibe Almaya Hak kazanmıştır.

May

09.05.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda "Ergenlik Dönemine Hazırlık" konulu veli semineri düzenlenecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

02.05.2023 Salı Günü saat 13.30 da okulumuzda "Afet Bilinci" konulu veli semineri yapılacaktır. Semineri bu alanda uzmanlık eğitimi olan Müdür Yardımcımız Hüseyin Yüce verecektir. Bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

Kut'ül Amare Zaferimizi etkinlik ve pano çalışmalarımız ile kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimizde, gösterilerde  emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Güngören Belediyesi tarafından kurulan "Bilim Güngören Merkezi"nin  Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank tarafından yapılan açılış töreninde Şehitler İlkokulu olarak katılım sağladık.

Ock

Okulumuzda DİSREP etkinlikleri üzerinden sınıf rehberliği çalışmaları yapıldı. Bütün sınıflarımızın katıldığı çalışmalarda öğrencilerimiz keyifli etkinlikler gerçekleştirdi.

Ock

Okılumuzda görev yapan personellerimize Rehber Öğretmenimiz Tuğçe Güder tarafından rehberlik etkinlikleri yapıldı.

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Eyl

Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat Öztürk okulumuza ziyerette bulunmuştur.

May

Bahçemizin genel temizlik ve bakımı Güngören Belediyesi tarafından gerçekleştirilmektedir.

Nis

Okulumuzun kütüphanesi öğrencilerimiz için keyifli bir ortam oluşturuyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda büyük bir etkinlikle kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.