İSTANBUL / GÜNGÖREN - Şehitler İlkokulu

Mrt

2022 Afet Yılı kapsamında ilçemiz geneli ile eş zamanlı olarak Deprem ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ock

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PANOMUZU HAZIRLADIK

Ock

Okulumuzda, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kordinasyonunda düzenlenen etkinliğe 110 okul oncesi öğretmenin katılımı sağlanmıştır.

Ara

Kitap Okuma Yarışması kapsamında 2-K sınıfı öğrencileri her ay bol bol kitap okuyor , öğreniyor, kelime hazinesi gelişiyor ve yorum becerisi kazanıyor. Her ay ilk 3 öğrenci hediye kazanıyor.

10 KASIM ETKİNLİKLERİMİZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında "Yangın Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Ekm

Rehberlik servisimiz İstanbul Veli Akademileri kapsamında seminer çalışmalarına başladı.

Ekm

2-F , 3-E ve 3-İ Sınıflarımız "6 EKİM İSTANBUL'UN KURTULUŞU" ile ilgili çalışmalar yaptılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

1-J Sınıfımız "kek" kelimesini çok güzel bir etkinlikle öğrendi. Okulumuz idarecilerini ziyaret edip hazırladıkları kekleri dağıttılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ekm

Özel Eğitim sınıfımız, 1-D Sınıfımız, 1-J Sınıfımız ve 2-F Sınıfımız "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü"nde etkinliklerde bulundular. Öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencileri Ufka Yolculuk kitabı etkinliğinde ilçe birincisi ve ikincisi olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrnecilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Eyl

Sevgi yuvası okulumuzun minik dostlarımız için de sıcak bir yuvaya dönüştü. Belediyemiz tarafından sağlık kontrolleri yapılan kedilerimizin keyfi yerinde.

Eyl

Bakanlığımız tarafından yayınlanan "Psikososyal Salgın Hastalık Programı" çalışmalarını okulumuzda keyifle gercekleştirdik.

Eyl

Gaziler günü etkinliğinde halk oyunları ekibimiz gösterileri ile yer aldı.